Bungalow, 2 rum – Visby

Publicerad: 2013-10-03 | Namn: Tommy Carlberg | Län: Gotland | Plats: Visby | Telefon: 08-522 348 03

Bungalow, 2 rum – Visby Bungalow, 2 rum – Visby Bungalow, 2 rum – Visby Bungalow, 2 rum – Visby

Upplev magiska solnedgångar i havet och närheten till Visby innerstad med allt utbud på gångavstånd från ett toppfräscht och unikt boende med hotellservice i toppklass och årliga intäkter som vida överstiger årsavgiften och driftskostnader.

Visby ligger endast 35 minuter från Stockholm och Bromma flygplats. Unna dig ett bekvämt lyxboende vid havet i modern arkitektur med inredning av smakfull och utvald design. Lägenheten, en Bungalow Studio i Brf Visby Resort i Tott, väntar alltid nybäddad och nystädad fullt inredd med köksutrustning, TV, Bose-anläggning, möbler inne och ute mm.

Upplägget är lika genialt som enkelt. Att äga en Bungalow i Visby Resort ska vara bekymmersfritt och kostnadsfritt. Föreningen tillåter även juridisk person. Anläggningen är en bostadsrättsförening med separata ägare på varje enhet. Den tid du som ägare själv inte nyttjar din lägenhet hyrs den ut av en hotelloperatör, Gotlands Konferens- och Turistservice som även hyr lokal för hotellverksamheten av bostadsrättsföreningen vilket ger intäkter. Som exempel har ägaren till Bungalow Studio nr 65 en årsavgift till bostadsrättsföreningen på 30 756 kr (12 x 2 563 kr) men har i snitt per år för 2011 och 2012 fått tillbaka en hyresintäkt på cirka 60 000 kr, d v s mer pengar tillbaka. Se bifogade snittintäkter i presentationen.

I månadsavgiften för bostadsrätten ingår alla kostnader för drift och underhåll som utförs av olika entreprenörer som föreningen anlitar. Som ägare har du gratis tillgång till parkeringsplats, utomhuspool med poolbar, gym samt sommartid en restaurang fem meter från havet där du kan njuta av det magiska ljuset och solnedgången.

Här slipper man använda sin lediga tid till underhåll, renovering och skötsel. Bara njuta av ledigheten och fylla livet med det goda och roliga. Varför inte börja dagen med en joggingtur utefter havet och i naturskogen nedanför Galgberget med ett dopp i poolen innan frukost.

Läget kan inte vara mycket bättre. På gångavstånd till Visby ringmur och innerstan i det attraktiva området mellan vattnet och Galgberget. På högst två minuter nås stranden med bad, beach-volleybollplan och restaurang, poolområdet och daglig frukost vid hotellet.

Bungalow Studio nr 65 ligger på höjden närmast Galgberget på andra våningen vilket ger en underbar och vid utsikt över havet och området och direkt närhet till parkeringen. Vid entrén finns en uteplats med morgonsol intill förrådet man delar med lägenheten under. I förrådet ingår en herr- och en damcykel och två solstolar för morgon och förmiddagssolen. Ytterdörren öppnas med kort som hämtas i receptionen programmerat för de dagar, veckor du bokat upp. I hallen finns plats för skor och en del kläder på krokar.

Trappan leder upp i lägenheten med panoramafönster och skjutdörr i glas till terrassen mot havet. Allrum i öppen lösning med fullutrustat kök med barbord och fyra stolar, kabel-TV, bäddsoffa med bord. På terrassen två solstolar, en loungesoffa med bord, matbord och stolar, grill och parasoll. I sovrummet med skjutdörrar till allrummet och duschrummet finns låsbara garderober där man förvarar sina ägodelar när man inte är här och extra garderober.
Läs igenom bra information på www.visbyresort.se och övriga länkar och dokument i presentationen.

Köp en Bungalow på Tott och få ett hotell på köpet. Den årliga avkastningen får du i rena pengar tillbaka och de underbara stunder som väntar endast 35 minuter från Stockholm. Lev och upplev nu.

Läs mer på Sjönära.se

Dela: Twitter | Facebook | Email

Anmäl denna annons

Kontakta annonsören

Warning: mysql_real_escape_string(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /storage/content/75/133275/letahem.se/public_html/wp-content/themes/letahem_1_0/functions.php on line 43 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/75/133275/letahem.se/public_html/wp-content/themes/letahem_1_0/functions.php on line 43