6 rum, varav 4 sovrum – Norrtälje

Publicerad: 2013-10-03 | Namn: Mats Öhlin | Pris: 9500000 kr | Län: Stockholm | Plats: Norrtälje | Telefon: 08-522 348 09

6 rum, varav 4 sovrum – Norrtälje 6 rum, varav 4 sovrum – Norrtälje 6 rum, varav 4 sovrum – Norrtälje 6 rum, varav 4 sovrum – Norrtälje

En knapp timmes väg från Stockholm och en dryg timme från Uppsala ligger Spraggarboda. Vi svänger av från den asfalterade vägen och tar den ringlande grusvägen som leder oss ut mot Södra Spraggarboda och detta fantastiska sjöställe. Fastigheten ligger alldeles för sig själv med ett härligt sjöläge som ger utsikt över klara vatten och Marholmen. Det här stället erbjuder allt som du kan önska av ett sjöställe, båt- och badliv, skön avkoppling och motionsmöjligheter. Strax ovanför fastigheten ligger tennisbanan.

Läget är vackert och skyddat och med många underbara platser att besöka med den egna båten. Det är enkelt att upptäcka skärgården omkring. Furusund nås på kort tid med bil och obetydligt längre med båt och i den skyddade delen av skärgården innanför Furusundsleden finns mycket att se och göra. Bortom Furusund finns stora vatten och vår unika ytterskärgård börjar där. Norrtälje nås efter 15 minuter med bil och till Stockholm tar det ca 45 minuter. Från fastigheten kan man således pendla bekvämt till jobbet och detta förbättrar möjligheten att njuta av fastigheten under längre tid om man väljer att nyttja huset som fritidsboende.

Det klassiska huset från mitten av 60-talet ligger högt med ett ostört läge i ett område där det finns både permanent- och fritidsboenden. Huset har sjöutsikt från i stort sett alla rum. Att sitta på verandan eller uteplatsen i trädgården och ha utsikten och havet alldeles inpå är en lisa för själen. Bostadshuset ligger på en mindre höjd och omges av en vacker trädgård som sluttar svagt mot vattnet. Vid infarten ligger en nybyggd carport och lite längre upp ett trädgårdsförråd. Nedanför huset ligger den nybyggda gäststugan med vardagsrum och två sovrum, allt i bästa skick. Bredvid detta ligger en äldre förrådsbyggnad. Ända nere vid vattnet finns ett vackert båthus omgivet av trädäck och bryggor. Två stora bryggor och sandstrand däremellan gör detta till ett komplett sjöställe.

Väl inne i det tidstypiska 60-talshuset möts vi av en välkomnande hall. Till denna gränsar ett stort vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och soffmöbler. Öppna spisen värmer gott och det här är ett härligt rum för stora sällskap och umgänge, intill ligger ett väl tilltaget kök med all maskinell utrustning och gott om plats. Från köket kommer man ut på balkongen med hänförande utsikt över vattnet. Mot vattnet ligger också det stora sovrummet där man dessutom har en öppen spis. På detta plan finns också ett arbetsrum eller om man så vill ytterligare ett sovrum. Mittemot dessa rum ligger toaletter och duschrum.

En gammal vacker trappa leder ner till undervåningen. Här finns stort allrum/vardagsrum med öppen spis, två sovrum till och dusch och bastu. Här finns också praktiska utrymmen såsom tvättstuga, förråd och verkstad.
Ovanför fastigheten ligger en separat tomt som idag är bebyggd med en tennisbana av hög kvalité. Även denna tomt ingår i denna försäljning.
Sammanfattningen lyder: ett fantastiskt sjöställe som lever upp till alla krav på ett sådant. Bad- och båtliv, underbar skärgård och natur.

Välkomna till Södra Spraggarboda!

Läs mer på Sjönära.se

Dela: Twitter | Facebook | Email

Anmäl denna annons

Kontakta annonsören

Warning: mysql_real_escape_string(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /storage/content/75/133275/letahem.se/public_html/wp-content/themes/letahem_1_0/functions.php on line 43 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /storage/content/75/133275/letahem.se/public_html/wp-content/themes/letahem_1_0/functions.php on line 43